OM

 

Hej!

Jag är Marlene Edh och arbetar aktivt att hjälpa både hästar och människor till bättre hållbar hälsa utöver träning så behöver både vi och hästarna underhåll och återhämtning det gör jag med Bemer Pro-Set, Bemer Classic-Set och Bemer Horse-Set. Jag har en hörselnedsättning och tinnitus det var så jag kom i kontakt med Bemer Pro-Set den lindrar verkligen min tinnitus man blir väldigt trött i hjärnan med hörselnedsättning men Bemer ger mig mycket energi och arbetar aktivt för att ryttare med hörselnedsättning ska må så bra som möjligt. Som ni säkert redan har förstått så har jag en bakgrund som Frisör, Färg och Stilanalytiker önskar du stilråd så hör gärna av dig. Jag tycker det är lika roligt att göra mig fin till fest som när jag rider. Till häst är det verkligen kul att matcha hästen i olika färg kombinationer, ridbyxor, tröja, jacka, ridstövlar schabrak, benskydd eller benlindor. Ja allt ska matcha hur snyggt  är inte det? Eller kanske har du ett viktiga möten att vara finare till. 

Är även utbildad hästskötare och verksamhetsledare inom hästnäringen, har arbetat med bokföring, löner,  projektledning.

På senare år har studerat webbutvecklig och digital marknadsföring det har väckt något nytt hos mig och det är verkligen roligt. 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.